XXIX Trofeu Pla de Mallorca: El Club Ciclista Lloret de Vistalegre

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre afronta una temporada el Trofeu Pla de Mallorca com un dels objectius principals de la present campanya i disposats a donar el millor. En aquesta 29è edició els integrants de l’equip de la secció de competició a la cursa OPEN són Montserrat Mateu, Jaume M. Pastor, Kamal El Hihioui i Rafel Ramis.

Montserrat Mateu (Màster 30): Líder indiscutible. La passada edició va arribar a situar-se a la cinquena plaça de la general però l’etapa de Can Picafort va acabar amb les seves aspiracions. Finalment va acariciant el TOP-10, acabant a una meritòria onzena plaça a 5:42 de Toni Muntaner. Al contrari que l’edició de 2012, l’aproximació d’enguany al Trofeu Pla de Mallorca ha estat més difícil de l’esperat i sense resultats a destacar. Malgrat tot, les sensacions durant les darreres setmanes són positives i les expectatives màximes. La millora a partir del Memorial Josep Nicolau ha estat evident i l’objectiu de recuperar la seva millor versió de cara a la contrarrellotge de Maria de la Salut és cada dia més a prop. Durant les primeres etapes ha d’intentar perdre el menor temps possible, especialment a l’etapa amb final a Bellver. Si a Maria de la Salut torna a demostrar el seu veritable nivell serà un dels favorits per finalitzar entre els TOP-10.Mon-croner

Jaume M. Pastor (Sènior): L’home clau en la majoria dels èxits del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a les voltes per etapes. Una vegada més la tasca de l’infatigable Jaume M. Pastor és la d’acompanyar a Montserrat Mateu i estar sempre preparat per ajudar-lo davant qualsevol eventualitat. A les primeres etapes el seu treball serà primordial per deixar a les posicions capdavanteres a Montserrat Mateu durant els darrers quilòmetres. Una vegada superada la contrarrellotge de Maria de la Salut pot tenir també les seves opcions de lluitar per una victòria d’etapa.

jaume-pla

Kamal El Hihioui (SUB-23) i Rafel Ramis (Màster 40): Dos homes que debutaran. Kamal El Hihioui en la seva primera edició al Trofeu Pla de Mallorca i el Rafel Ramis en la seva primera cursa de la temporada. Els objectius això si són dispars entre ells. El ciclista menorquí espera gaudir d’una oportunitat entre els millors sempre que les circumstàncies siguin favorables, encara que l’objectiu principal és seguir el seu procés d’aprenentatge. Per la seva banda, Rafel Ramis arriba a la cursa sense cap tipus de pressió.

891801_506113792782694_1910084568_o

You may also like...

3 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *