XVII Pla de Mallorca, 1era Etapa

El passat diumenge 8 de maig es va disputar a Maria de la Salut la primer etapa del Pla de Mallorca, una cronometrada individual de 16 km, amb un sinuós recorregut, amb la Serra enmig que va accentuar la seva duresa. La victòria final al Pla Gran fou pel pistard olímpic David Muntaner que va marcar un brutal crono de 19:49 a més de 45km/h. Al pla Petit la victòria fou pel corredor veterà (màster 50) Juan Antonió Crespí del Grup Fontanet que marcà un crono de 23:28 min.

Respecte al Pla Petit brillant actuació dels corredors del CC Lloret, el temps més destacable fou el den Jaume Martorell que va marcar un crono de 23:37 min, quedant en la segona posició de la general a només 9 segons del vencedor final un Màster 50 del Grup Fontanet de Sineu. També cal destacar setena posició de la Cobra, Jaume Magí Pastor (24:21), i les posicions acceptables de la resta dels components de l’equip Toni Ferrer (16 amb 24:44), Jaume Fullana (33 amb 25:26) i en Rafel Bauçà (73 amb 27:39).

Després de quatre anys sense participació al Pla Gran, el passat diumenge el integrants del CC Lloret van realitzar una gran crono. El més destacat fou el dorsal 682 Jaume Bauzà, que va aturar el crono amb 21:58 min, classificant-se en el destacable nové lloc de la classificació de la general final. Respecte els dorsal 573 i 572, corresponent a nen Montserrat Mateu (22:19) i en Toni Vallcaneres (22:59) van realitzar una brillant crono que els va suposar la vintena i la trigèsima segona posició de la classificació final. La resta de corredors com en Tomeu Amengual finalitza en la posició 47 amb un temps de 23:32 i n’Amador Bauçà el 91 amb un crono de 25:15 min.