XI Volta Cicloturista Internacional a Menorca 2011

El passat 21, 22 i 23 d’octubre es va celebrar la XIV edició de la Volta Cicloturista Internacional a Menorca, amb la ja habitual participació del CC Lloret. Aquest any la ja consolidada Volta ha comptat amb més de 250 participants, entre ells els integrants del CC LLoret Joan Font (14 participacions), Jaume Magí Pastor Ferrer (5 participacions), Montserrat Mateu (4 participacions) i en Toni Vallcaneras (3 participacions). Aquesta edició, com ja és habitual, va constar de tres etapes en les quals es va recórrer la totalitat de l’illa de Menorca. En la primera etapa, es va realitzar un petit pròleg de 45km pel camí den Kane fins a Mercadal a visitar el museu de bicicleta, inaugurat recentment.

La segona etapa, la més llarga va transcórrer per tots els voltants de l’illa de Menorca, amb un recorregut total de 110km. A n’aquesta etapa el CC Lloret va demostrar de la pasta que està feta, realitzant un control brillant i un domini aclaparador del tram lliure de recorregut, que va anar des des Mitjorn Gran fins al creuer de la carretera principal de Maó.

El diumenge i darrer dia de la Volta es va celebrar l’etapa reina amb la pujada al mític puig del Toro situat a Mercadal. Una esgarrifosa pujada de 3,5 km amb rampes que superen el 22% i amb un desnivell mig de mes del 16%, que va fer les delicies dels espectadors i ciclistes, que varen patir de valent per coronar el port amb més o manco bona cara, en molts de casos més mala que bona. A n’aquesta última etapa el CC Lloret va fregar la victòria final, al trofeu Arturo Cintes (1er en coronar), amb la tercera posició del nostre corredor més en forma Toni Vallcaneras, que només fou superat per un corredor del CIM i per un integrant de la PC Maonesa. Només podem dir una cosa, que li hem agafat sa matricula i que l’any que ve en tornarem a parlar!

Podeu veure les imatges al nostre Flickr, i també a la web del Ciclismo a Fondo, la gran revista especialitzada en ciclisme.

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *