WOK Mallorca es suma al projecte esportiu de l’entitat

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre i la cadena de restaurants WOK Mallorca, amb diferents locals a Manacor i ben aviat també a Montuïri, han arribat a un acord de patrocini per a la propera temporada 2014.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre y la cadena de restaurantes WOK Mallorca, con diferentes locales en Manacor y pronto también en Montuïri, han llegado a un acuerdo de patrocinio para la próxima temporada 2014.

Aquesta cuina utilitza una paella per cuinar els aliments a l’estil Stir Frying mitjançant un moviment constant denominat en la cuina xinesa (Cuina cantonesa) com ” wok Hei “(es tracta d’una habilitat per extreure el qi del wok, d’aquesta manera els aliments mantenen el seu sabor i la seva olor intactes). A part de saltar aliments, el wok pot ser usat també per fregir o cuinar al vapor posant al vaporitzador sobre una cistella de bambú (o mushiki). A WOK Mallorca però hi trobareu molt més. Concretament, els matins gaudireu també de la cuina mallorquina, on podreu degustar tot tipus de pa amb olis amb diferents embutits.

Esta cocina utiliza una sartén para cocinar los alimentos al estilo Stir Frying mediante un movimiento constante denominado en la cocina china (Cocina cantonesa) como “wok Hei” (se trata de una habilidad para extraer el qi del wok, de esta manera los alimentos mantienen su sabor y su olor intactos). Aparte de saltar alimentos, el wok puede ser usado también para freír o cocinar al vapor poniendo el vaporizador sobre una cesta de bambú (o mushiki). En WOK Mallorca pero encontrará mucho más. Concretamente las mañanas disfrutará también de la cocina mallorquina, donde podrá degustar todo tipo de pan con aceites con diferentes embutidos.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre vol expressar la seva satisfacció per aquest nou acord, que espera sigui l’inici d’una llarga i fructífera relació amb la cadena de restaurants WOK Mallorca.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre desea expresar su satisfacción por este nuevo acuerdo, que espera sea el inicio de una larga y fructífera relación con la cadena de restaurantes WOK Mallorca.

chino

You may also like...

3 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    Mmmm… 🙂

  2. Ja debem esser un club internacional !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *