VIII Challenge de Tardor, proper repte del Club Ciclista Lloret de Vistalegre

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre disputa a partir d’aquest diumenge la VIII edició de la prestigiosa Challenge de Tardor. Després d’una primavera més que destacada, amb l’onzè lloc de Montserrat Mateu al Trofeu Pla de Mallorca, el cinquè de Màster 30 al Campionat de Balears de CRI també de Montserrat i el triomf a la seva categoria Jaume M. Pastor al Trofeu Penya Establiments, l’equip de competició confia ara en recuperar el millor cop de pedal de cara a un final de la temporada amb dues cites marcades en vermell al calendari, la esmentada Challenge de Tardor i la Setmana Internacional de Màsters.

La Challenge de Tardor és una prova per etapes només per les categories Màsters i Sènior, que enguany té sortida i arribada a les localitats d’Inca, Mancor de la Vall, Ca’n Picafort, Binissalem i Son Servera. En aquest sentit, especialment dura serà la segona de les carreres amb final en alt al Puig de Santa Llucia a Mancor de la Vall. La classificació general de la Challenge de Tardor és mitjançant un sistema de puntuació clàssic: 35 punts per al vencedor, 30 per al segon, 26 per al tercer… Precisament aquest sistema de puntuació, la comentada arribada en alt i l’absència d’una contrarrellotge resta possiblitats als nostres homes. Malgrat tot, l’equip de competició ha afinat el seu estat de forma durant les darreres setmanes i les sensacions són positives.

Com en el Trofeu Pla de Mallorca, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre durà a terme un seguiment especial de cada una de les curses. Seguiu de ben a prop el nostre perfil a Twitter (www.twitter.com/cclloret) o bé el nostre Facebook (www.facebook.com/cclloret) per conèixer tots els detalls de la nostra participació en aquesta segur que apassionant Challenge de Tardor.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *