Victòria, exhibició i lideratge llorità a la pista de Sineu

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va signar un excel·lent i esperançador debut al prestigiós Trofeu Vila de Sineu de Pista. Encara que la pista no és la seva especialitat favorita, els dos homes de la secció de ciclisme varen ser clars protagonistes de la cita inaugural. Montserrat Mateu va endur-se’n la victòria i el lideratge a la categoria de Màster 30, mentre que Jaume M. Pastor va finalitzar la carrera en una sensacional 8t posició absoluta, 2n Sènior.

La jornada vespertina va iniciar-se amb la cursa d’eliminació, en aquest cas a causa de la baixa inscripció amb eliminació cada dues voltes. Mateu va ser el primer de l’equip en deixar la cursa després d’un ajustat esprint, a la posició 18. Per la seva banda, Jaume M. Pastor va acariciar el TOP-10 en acabar a la 11è plaça. La victòria final va ser per David Muntaner, tot i la lluita de Toni Ballester i Tomeu Gelabert.

Ja a la carrera de puntuació, el dos homes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen medir-se de tu a tu davant l’èlit balear, inclòs un integrant de la sel·lecció olímpica espannyola i medalla de plata a un Mundial de Pista com David Muntaner. Especialment actiu va mostrar-se el mitjà de la nissaga dels Pastor amb tres demoledors atacs. El primer a l’inici de la carrera va provocar la reacció del pilot principal i la seva neutralització. Sense inmutar-se el més mínim, el ciclista del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va recuperar les forces durant alguns voltes per llançar la segona ofensiva, que en aquesta ocasió va tenir l’èxit desitjat en sumar els cinc punts de l’esprint bonificat deixant en no res els esforços de Muntaner per evitar-ho. El sènior llorità va intentar de nou l’impossible, puntuar en una carrera dominada per els Èlits i SUB-23, però molt poc va quedar-se sense premi. Mentre, Montserrat Mateu va defensar en tot moment els interessos de Jaume M. Pastor, quan va marxar escapat. El Màster 30 va quedar-se a les portes de puntuar en tres esprints. Finalment, Mateu va creuar la línia d’arribada a la cinquena posició com el millor Màster 30, en una prova vençuda de nou per David Muntaner.

portada

You may also like...

6 Responses

  1. Raul Martinez Fontirroig via Facebook ha dit:

    Qué grandes. ¡Y mañana a por todas!

  2. olè es resultat!, però cal revisar ses faltes: favorites-predilectes,preferides…

  3. perdona idò, pensava era erròni!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *