Verd signa un meritori debut a l’OPEN d’Espanya d’Ultramarató

Xavi Verd va signar un meritori debut a la prova inaugural de l’OPEN d’Espanya d’Ultra Marató al Jamón Bike disputat el passat cap de setmana a Aragó. El biker de l’entitat va creuar l’arribada a la posició 57 absoluta, 18è de la seva categoria, marcant un destacat registre de 6h:44:08 després de completar el recorregut de 138 kilòmetres.

El Màster 40 va anar de menys a més durant la primera meitat de la carrera. El primer punt cronometrat del dia ocupava la posició 66 i el segon havia ascendit a la 52 avançant a diversos rivals. Verd va llançar-se en solitari a la persecució però sense companys va ser absorbit per un nombrós grup. El ciclista taujà va recuperar-se a l’últim tram de la carrera i finalment va creuar l’arribada acariciant el TOP-50.