Verd i Martí entre els millors al CX de sa Pobla

xavi-verd-cx-sa-pobla-2016

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret va brillar una vegada més a la quarta cita de la Challenge Mallorca de Ciclocròs disputada ahir a un embarrat circuit de sa Pobla. El fang va ser l’autèntic protagonista convertint la cursa en una qüestió quasi de supervivència, amb un nombre de retirats molts superior a proves anteriors. Xavi Verd va ser el millor dels crossers de l’entitat després de quedar-se a les portes del podi, amb la quarta posició a la cursa d’OPEN B a 1:30 del vencedor Joan Miquel Adrover. A OPEN A Martí Jaume va ficar-se de nou en el TOP-10 amb una novena posició lluitada després de creuar l’arribada a peu per una averia. També va destacar l’excepcional remuntada de Joan Vaquer amb la 14è posició final. La mala notícia va ser la retirada de Lorenzo Navarro a causa d’una averia, quan es trobava a les posicions capdavanteres de la carrera d’OPEN B.