Verd ascendeix al TOP-10 de la GC del Pla de Mallorca

Verd-Ariany-2006

Xavi Verd va ficar-se dintre del TOP-10 a la Classificació General del Trofeu Pla de Mallorca en CAT 3 després de l’última etapa disputada el dissabte passat a Ariany. El ciclista taujà del Club Ciclista Lloret va aconseguir una destacada 18è posició final en el grup dels favorits, a només 11 segons del vencedor, Tomàs Álvarez.

El Club Ciclista Lloret va mostrar-se actiu des de la sortida d’una etapa dura a causa de les nombroses cotes i el vent frontal en els últims quilòmetres. Primer Lorenzo Navarro va ficar-se a una perillosa escapada amb homes importants de la general, encara que la seva aventura va ser neutralitzada ràpidament pel pilot principal. A Ses Comunes de Petra, va ser el torn de Jaume Pastor i Toni Mateu. La parella lloritana va enfilar el pilot buscant una sorpresa però el seu moviment va quedar sense continuïtat per part dels rivals. Martí Jaume ho va intentar de nou en solitari en els últims quilòmetres. El biker va aconseguir una mínima avantatge respecte al gran grup i va ser neutralitzat a 800 metres de l’arribada.

A l’arribada, el ciclista taujà va ser el millor de l’entitat, seguit de Navarro i Joan Vaquer dintre del pilot principal a 24 segons del vencedor. Verd es situa ara la novena posició a 31 segons del líder, Gustava Fassanelli, a falta de dues etapes a Maria de la Salut i Sineu.

Foto: T. Caldentey.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *