Vaquer brilla a la Challenge de Primavera i es queda a les portes del TOP-10

Challenge Manacor-06

Joan Vaquer va confirmar-se com una de les revelacions de la present edició de la Challenge de Primavera després de les dues últimes etapes a Montuïri i Manacor. El Màster 30 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va acariciar el TOP-10 a la classificació general a la tercera categoria finalitzant a la 14è posició a només 19 segons del vencedor, Jaume Mascaró.

El biker de l’entitat va afrontar les dues últimes etapes de la Challenge disposat a llutiar per les posicions privilegiades com a les tres carreres anteriors. A Montuïri va creuar l’arribada a la posició 23, a 8 segons del vencedor. L’etapa va estar marcada per l’esperat retorn de Lorenzo Navarro a la competició després d’un procés víric. Encara que aquesta ocasió el millor de l’entitat va ser Xavier Verd a la novena posició, mentre Navarro i Torres varen deixar-se 29 segons a les exigents rampes del municipi del Pla de Mallorca. Joan Pujol i Toni Mateu varen abandonar

Ja a l’última etapa disputada ahir a Manacor, Vaquer va ser el millor de l’equip a la posició 29 a 5 segons del grup dels favorits, seguit de Dani Torres, molt regular durant les cinc etapes, i Xavier Verd, que va pagar l’esforç del dia anterior. Mateu va abandonar de nou per molèsties estomacals.

Cara i creu per Hansen

Per la seva banda, a CAT 1-2 Hansen va mostrar-se actiu a l’etapa de Montuïri signat una destacada 13 posició finals, entre els millors del pilot principal. Malauradament, el noruec no va prendre a Manacor a causa d’una malaltia.

Foto: Joan Pujol.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *