Vaquer protagonista a l’etapa de Maria de la Salut del Pla de Mallorca

Vaquer-Maria-2016

El Club Ciclista Lloret va ser protagonista a la penúltima etapa del Trofeu Pla de Mallorca disputada al municipi de Maria la Salut. Malgrat les importants baixes de Lorenzo Navarro i Martí Jaume, la secció de ciclisme va donar la cara. Joan Vaquer va ficar-se a l’escapada del dia, mentre Xavier Verd va consolidar la seva posició en el TOP-10 de la Classificació General.

Amb un recorregut de 45 quilòmetres i tres ascensions a la cota de Sa Serra, l’equip del Bicicletes Caldentey va marcar un ritme frenètic fins al Premi de Muntanya. Superada la primera dificultat del dia, va formar-se una fuita de quatre homes integrada per l’escalador del Club Ciclista Lloret. Vaquer va puntuar inclòs a la Meta Volant de Maria de la Salut, encara que l’escapada va ser finalment neutralitzada a la segona volta.

La victòria va ser finalment Josep Maria Mas, mentre el pilot va creuar l’arribada a només cinc segons amb els quatre homes del Club Ciclista Lloret, els esmentats Verd i Vaquer així com Toni Mateu i Daniel Torres.

Foto: Tolo Verd.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *