Vanrell, Candel i Beltran finishers d’una espectacular Mallorca 5000

Mallorca 5000-2016

La secció de muntanya del Club Ciclista Lloret de Vistalegre de Toni M. Vanrell, Joan Candel i Edgar Beltran va afegir una nova fita a la brillant trajectòria de l’entitat després de finalitzar l’edició inaugural d’una espectacular Mallorca 5000, la carrera més exigent d’ultra distància a Mallorca durant la present la temporada.

El repte majúscul de completar el recorregut de 70K i 5.000 metres de desnivell va iniciar-se a Sóller a les 7:00 del matí. Dos homes de contrastada experiència com Candel i Vanrell varen ficar-se ràpidament dintre de la lluita pel TOP-50 de la prova. Mentre, Edgar Beltran, qui debutava al Club Ciclista Lloret de Vistalegre i en una d’aquestes característiques, va mostrar-se més conservador amb l’objectiu d’evitar riscs i finalitzar la Mallorca 5000. El trident de l’entitat va mostrar-se sòlid durant els trams més complicats i de major ascensió. De nou, la meticulosa preparació de cara a la prova va ser efectiva i els tres membres de la secció de muntanya varen penjar-se l’enèsima medalla de finishers. Finalment, Vanrell va marcar un registre de 11:53 a la posición 47, Candell 12:02 a la 53 i Beltran 14:11 a la 113.

Emotiu recordatori

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va rendir un emotiu recordatori a la triatleta Rosa Bauzà. Toni M. Vanrell va creuar la línia d’arribada amb una bandera commemorativa per l’ocasió, que de ben segur acompanyarà als esportistes de l’entitat en els èxits futurs.

You may also like...

2 Responses

  1. Dono fe que quan passaren per el cim del Tomir duien uns 50 km a les cames i un somriure a la cara!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *