Trofeu Paltges de Muro, 3era etapa de la Setmana Internacional de Màsters

Avui dissabte 15 d’otubre s’ha celebrat la tercera i darrera etapa de la XIV Setmana Internacional de Masters 2011. A l’etapa d’avui s’han recorregut 110km, per un circuit extra urbà a través de les localitats de Muro, Alcúdia, Sa Pobla, Muro (meta volant), Petra (Comunes de Petra premi muntanya), Can Picafort i Platges de Muro. La jornada ha estat marcada pel fort ritme i control per part del super equip del Cala d’Or, des del primers als darrers quilòmetres. L’altra convidat inesperat de la jornada ha estat el fort vent frontal i lateral que han patit els corredors durant tota la jornada.
L’elevat ritme imposat per l’equip Cala d’Or ha anat reduint unitats al pilot durant el trancurs de la carrera. La primera hora s’ha cobert a una mitja de 42,9km per hora i la segona hora de carrera a 41,7km per hora fent un comput general de pràcticament de 42km de mitja final.
Respecte als nostres corredors, han tengut sort dispersa. En Jaume Magí ha estat un dels primers damnificats, ja que a causa d’un tall provocat per l’alta velocitat a la localitat de Muro, ha romput el pilot en diverses unitats, cosa que ha fet impossible, malgrat tots els esforços per tornar a enllaçar amb el pilot principal. En Jaume Martorell ha patit les conseqüències de l’elevat ritme i del fort vent de cara just a la localitat de Petra abans d’enfilar el premi de muntanya, i igual de que en el primer tall, el pilot s’ha tornat rompre en dues unitats, impossibilitant tornar a contactar amb el pilot principal. Pel que fa en Toni Vallcaneras, ha estat el corredor més afortunat, ja que ha aconseguit arribar amb el minvat pilot principal, demostrant acabar aquesta setmana amb un gran estat de forma.
L’aconteixement negatiu de la jornada ha succeït a la recta de meta, durant el transcurs de l’esprint final, on s’ha produït una espectacular caiguda, on el corredor més perjudicat ha estat el corredor de l’AEG, Javier Peris. Des del CC Lloret esperam que es recuperi el més aviat possible.
Per més informació podeu consultar a la web de la Setmana Internacional de Màsters,  aquí podreu trobar informació de les classificacions  informacions diverses. També podeu trobar informació i fotogarfies al Flickr del CC Lloret o a la web de Balear Bike.

Aquesta carrera posa el punt i final a la temporada esportiva 2011. Una temporada llarga i intensa que ens ha donat moltes alegries i que recordarem durant molts d’anys. Des del Club volem felicitar a tots el components del CC Lloret pel magnífic treball realitzat, tant als corredors que amb el seu esforços ens han fet vibrar, com als col·laboradors, socis, simpatitzants que ens han donat un cop de mà sempre que han estat necessaris. Som un club modest amb patrimoni i recursos, però afornutats de comptar amb una massa social que ens recolza i ens ajuda sense demanar res a canvi.
Molta sort i salut per a tothom!


You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *