Triple representació del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a la Mallorca 312

10177264_662342970481618_4822405400280092483_n

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre participarà el proper dissabte 26 d’abril i per primera vegada a una de les voltes cicloturistes de més prestigi internacional. Només cinc edicions han necessitat els seus organitzadors per convertir l’esdeveniment en tot un referent mundial. Estam parlant de la Mallorca 312. Sense dubte, una marxa que demostra una vegada més com Mallorca és un escenari idíl·lic pel cicloturisme i l’esport.

Joan Font, Martín Jaume i Alfonso Rodríguez prendran així la sortida davant del IBEROSTAR Playa de Muro disposats a superar el repte de donar una volta sencera a l’illa de Mallorca. No estaran sols. Els acompanyaran prop de 2.000 ciclistes més d’arreu del món. Xifra sinònim d’èxit i que confirma la Mallorca 312 com una volta plenament consolidada. Entre els participants destaquen noms autènticament il·lustres com Beloki, Pereiro i Horrillo, els illencs Muntaner i Torres i especialment el d’una llegenda viva del ciclisme com Miguel Induráin, guanyador de cinc Tours de França.

L’aventura té el seu inici la matinada del dissabte destí a la temuda i alhora encisadora Serra de Tramuntana. Aguaiten impassibles el Coll de Femenia, Coll de sa Batalla, Coll de Puig Major, Coll den Bleda, Coll de Can Costa, Coll den Clare, Coll des Pi, Coll de sa Gramola i el Coll de n’Esteve. Seguidament el recorregut inclou una imatge pel record com és el passeig marítim de Palma sota la mirada de la Seu. La resta del recorregut és direcció a Ses Salines, Porto Cristo, Artà i l’ansiada arribada. En resum, una experiència única i inoblidable. Estam impacients!

You may also like...

1 Response

  1. Muchisima suerte a mis compañeros de ekipo para la CARRERA de la 312!! ;p

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *