Triomf de Torrens i Barceló a la I BTT Berganti Bikes amb una sensacional sèptima posició de Navarro i Jaume

Trofeo vencedores Caldentey-Sun Project

La parella Bicicletes Caldentey-Sun Project formada per Pascual Torrens i Joan Barceló es va imposar amb autoritat a la I BTT Berganti Bikes en una espectacular prova marcada per la intensa pluja i el fang que van acompanyar als bikers durant les dues hores del recorregut .

Amb 126 parelles en la línia de sortida, la inscripció més elevada en un esdeveniment d’aquestes característiques a l’illa, la prova es va convertir ràpidament en un duel quatre bandes entre el Caldentey-Sun Project , Team Sancho amb Sebastià Sureda i Jeroni Fullana, Bicis Sancho amb Antoni Pascual i Tomeu Massanet i el Caldentey Underground de Matias Adrover i Jonathan Alabarce. Les quatre parelles van rodar pràcticament en el mateix segon fins a l’equador de la carrera. Va ser llavors quan el circuit, completament enfangat, va fer la selecció definitiva entre els favorits a lluitar per una victòria. Torrens i Barceló es van mostrar intractables i van sentenciar per davant de Fullana i Sureda a més de tres minuts, mentre que Pascual i Massanet van completar el podi a gairebé cinc minuts.

Martí Jaume y Lorenzo Navarro-Septimos-Pascual Torrens-Foto por Sebastià Muntaner

La prova va tenir també una important participació dels membres de la secció de competició del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, destacant la sensacional sèptima posició absoluta de Martí Jaume i Lorenzo Navarro, que varen lluitar de a tu a tu amb l’elit del ciclisme balear d’aquesta modalitat. També bona actuació de Joan Vaquer i Tomeu Moreu, 56 posició, de Jaume Pastor i Adrià Soler, 76 posició i vencedors en categoria local, i Josep Coll, 92 posició.

Fullana i Puiggròs regnen en categoria mixta

Marga Fullana i Miquel Lluís Puiggròs es van endur la victòria en la categoria mixta amb una excepcional quinzena plaça absoluta, superant així a les parelles de Mavi García i Ángel González i a la d’Esteve Barceló i Maria del Carmen Soto.

You may also like...

4 Responses

  1. Rafel Bennasar Garrido via Facebook ha dit:

    Moltes gràcies, varem patir i disfrutar molt, tornarem!!! 😉

  2. Rafel Bennasar Garrido via Facebook ha dit:

    esteim gafats amb l’aigo i el fang Club Ciclista Lloret de Vistalegre , mos encanta!!!!!!!!, per cuant una de Ciclo Cross autentic…..

  3. Que disfrute de carrera, el año que viene repetimos, eso si, si no llueve hay que regar para que sea igual de divertido.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *