Triomf de Timoner en categoria Sènior a sa Pobla i protagonisme de Crespí a Un Hivern a Mallorca

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va estrenar ahir el seu marcador de victòries a la I Clàssica dels Murs després del triomf a la categoria Sènior del menorquí Pere Timoner, encara que el protagonista del cap de setmana va ser Llorenç Crespí, únic integrant illenc de l’escapada del dia a un Hivern a Mallorca durant més de 80 quilòmetres enfront de l’armada estrangera dels equips UCI Continental.

A la jornada del dissabte, la I Clàssica dels Murs va ser un autèntic espectacle el debut en el calendari illenc. Les dures cotes de Búger i Ullaró tingueren els efectes esperats a partir del segona volta. A meitat del recorregut el pilot principal era de només 30 unitats. Entre ells Timoner i Escribano. Malauradament, les ascensions havien eliminat a Martínez, Rodríguez, Navarro i Jaume, mentre que Crespí va haver d’abandonar, quan també rodava en el grup dels escollits a causa d’una punxada. En el tram final va formar-se una escapada amb Muñoz, Tauler i Catenys, amb victòria per aquest darrer del Bicicletes Esteva. Timoner va creuar la línia d’arribada a la 13è apretant al màxim per endur-se’n el trofeu al millor Sènior i Escribano el 25è.

El dia següent, la cita va tralladar-se a la platja de Palma en el tradicional Trofeu Hotel Pabisa Bali – Un Hivern a Mallorca. Per davant 120 quilòmetres de recorregut i 176 inscrits, inclosos equips UCI Continental com el Team Stölting, vencedors de la cursa en 2013 amb Luke Roberts, el Team Joker i el Praha Dukla. La cursa va estar marcada per una fuita iniciada després del primer pas a Llucmajor, a la qual només el Màster 30 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va representar al pilot balear. L’escapada va gaudir d’una avantatge propera als 3:00 minuts al quilòmetre 65, però la manca d’enteniment, amb atacs del ciclistes del Team Joker i el Team Stölting, varen condemnar l’aventura en el descens de s’Aranjassa, a menys de 10 quilòmetres de l’arribada. El triomf va ser per Tim Gebauer per davant de Philip Lindau, únics supervivents de l’escapada, i amb més de dos minuts respecte d’un gran grup amb Timoner i Escribano. Pastor, Coll i Rodríguez varen abandonar en una cursa d’altíssim nivell com acrediten els 41 qui/h de mitja. La secció de competició de ciclisme confirma les bones sensacions de cara al primer assaig seriós de la temporada com és la Challenge de Primavera i el Memorial Josep Nicolau.

IMG-20140222-WA0020

You may also like...

2 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    Bona feina al·lots!

  2. Una pena no haber podido dar más guerra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *