Triomf a Manacor i destacades actuacions a s’Arenal i Santanyí

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va sumar uns excel·lent resultats en un cap de setmana marcat per a la participació de fins a quatre cites. Divendres va arribar el torn de Rosa Bauzà a Manacor. La triatleta lloritana, com ens té acostumats, va sumar una nova victòria a la categoria F40 i segona millor fèmina absoluta. En un recorregut de 6,5 quilòmetres, Bauzà va aturar el rellotge amb un temps de 28:23 a un ritme de 4:22 min/km, 72 posició d’entre els 300 inscrits.

Albert Cano i Guillem Moreno varen agafar el relleu el dissabte a l’acuatló de s’Arenal. En un circuit de 2,5 quilòmetres a peu, 1 quilòmetre de natació i 2.5 quiòmetres a peu, Moreno va finalitzar en una fantàsica vuitena posició, mentre que Albert Cano va acabar el 35è. Morneo va ser el segon més ràpid en el segment a peu i Albert Cano va ser de nou molt regular en les dues especialitats. Sense dubte, un raig d’esperança de cara a propers esdeveniments. Finalment, el diumenge Rosa Bauzà va completar la II Travessa a Portocolom i Toni M. Vanrell va aconseguir el seu millor resultat de la seva història en una cursa a peu després de creuar la línea d’arribada amb un temps de 46:52 a un sensacional ritme de 3:54 min/km en un recorregut de 12 quilòmetres.