Dates oficials del Gran Premi de Sant Domingo de ciclisme

Una any més arriba la cita més esperada per a molts de socis i simpatitzans del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, el Gran Premi de Sant Domingo de ciclisme en ruta i contrarrellotge és aquí. De moment encara estam treballant en la planificació de les curses i la seva organització però tenim les dates definitives per la present edició. Seran les següents:

– Divendres dia 3 d’agost Contrarrellotge a les 19:00h.

– Dissabte dia 4 d’agost Cursa en ruta a les 19:00h.

El recorregut de les dues proves serà el mateix dels darrers anys. La CRI de 13 quilòmetres i la cursa en ruta en un circuit de 5 quilòmetres. Recordam que com sabeu, d’ençà la passada edició tenim dues categories (amb distàncies diferents) per la cursa en ruta.

– Els socis amb llicència federativa esportiva durant aquest 2011 disputaran la cursa com en els darrers anys a una distància de 8 voltes (40 quilòmetres).

– Els socis sense llicència federativa esportiva disputaran la cursa a una distància de només 5 voltes (25 quilòmetres).

Més endavant vos explicarem com participar en la cursa, ja que recordam que només hi poden participar els nascuts o residents a Lloret o bé aquelles persones que tenguin una invitació especial del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Per acabar, aquí teniu aquest sensacional vídeo de les curses de 2008, espectacular!

[youtube]http://youtu.be/kaNS3VTiW7g[/youtube]

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *