Torna el millor ciclisme, XXIX Trofeu Pla de Mallorca

Cada dia falta menys per una nova edició del tradicional Trofeu Pla de Mallorca. Doncs aquí teniu tota la informació de la cursa pel que fa a les etapes. L’objectiu principal de la temporada per al Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Esperam repetir la brillant actuació de la l’anterior edició i confirmar així el treball que a dia d’avui estam duent a terme per arribar a la cursa en un excel·lent estat de forma.

1a ETAPA: Diumenge dia 12 de maig, a PALMA, organitza la PC ESTABLIMENTS,  inscripció i meta al Bar Es Pou. Etapa en ruta. Partida d’Establiments (Bar Es Pou) i arribada al Castell de Bellver. A les 9 h. Pla Petit i a les 11 h. Pla Gran.

2a ETAPA: Dissabte 18 de maig, a MURO, organitza el CC MURO.  Etapa en ruta. Meta al C/ Comtat. A les 15 h. Pla Petit. A les 16:30 h. Pla Gran. Partida neutralitzada des de davant l’Ajuntament.

3a ETAPA: Dissabte 25 de maig, a SA POBLA, organitza el CC SA POBLA, amb la meta a la Ronda (carretera de Llubí),  inscripció a meta. A les 15 h. Pla Petit. A les 16:30 h. Pla Gran.

4a ETAPA: Dissabte 1 de juny, a MARIA DE LA SALUT, organitza: CC PLA DE MALLORCA,  inscripció i meta al Polisportiu Mpal. Contra rellotge individual. Partida del 1r ciclista del Pla Petit a les 15 h. En acabar el Pla Petit, començarà el Pla Gran.

5a ETAPA: Dissabte 8 de juny, a CAN PICAFORT, organitza CC Can Picafort. Meta a la ctra d’Artà (Bar Sa Ximada), inscripció a meta. A les 15 h. Pla Petit. A les 16:30 h. Pla Gran.

6a ETAPA: Dissabte 15 de juny, a SINEU, organitza l’AC Sineu, Meta situada a la Plaça des Fossar. Inscripcions al Bar Triquet. A les 15 h. Pla Petit. A les 16:30 h. Pla Gran.

Trofeu Pla

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *