TOP 10 de victòries del Club Ciclista Lloret de Vistalegre

Vos heu demanat alguna vegada quines han estat les millors victòries de la història recent del Club Ciclista Lloret de Vistalegre? Nosaltres sí i per això hem decidit crear aquesta llista dels triomfs més destacables dels darrers anys. Aquí la teniu:

1- Montserrat Mateu i Jaume Martorell al Trofeu Pla de Mallorca: La carrera més important del calendari illenc té inscrit dos corredors del Club Ciclista Lloret de Vistalegre entre els seus guanyadors a la categoria Promoció als anys 2006 (Montserrat) i 2011 (Jaume Martorell). Especialment emotiu el triomf de Montserrat Mateu, el primer en veure complit el somni i amb una caiguda inclosa a Montuïri que va fer perillar la victòria final.

2- Amador Bauzà i Toni Vallcaneres al Trofeu Vila de Sineu de pista: La pista de Sineu ha coronat també a dos altres lloritans, Amador Bauzà (2005) i Toni Vallcaneres (2010). Victòries aconseguides amb un domini absolut de la prova marca de la casa. És a dir, estil Josep Nicolau cent per cent.

3- Joan Font a la general de la categoria Màster 50 al XXIII Trofeu Pla de Mallorca: Joan Font pot presumir de tenir un maillot groc de líder del Trofeu Pla de Mallorca a la categoria Màster 50. Recompensa sense dubte més que merescuda.

4- Miquel A. Vich i Jaume Martorell al Memorial Josep Nicolau: Tal vegada dos dels triomfs més cercats. En primer lloc per tractar-se d’una cursa disputada a Lloret de Vistalegre i en segon per rendir homenatge a l’esportista més GRAN del nostre municipi, Josep Nicolau Balaguer. Miquel A. Vich a la primera edició del Memorial i Jaume Martorell a la tercera.

5- Jaume M. Pastor al XII Trofeu Penya Establiments: Emblemàtica victòria de Jaume M. Pastor a la categoria Sènior al XII Trofeu Penya Establiments. L’esprinter llorità va aprofitar l’única ocasió que ha tengut fins el moment per sumar aquesta victòria de prestigi a territori dels Muntaner.

6- Rafel Bauçà a l’etapa de Montuïri del XIX Trofeu Pla de Mallorca: L’esprinter llorità va imposar una vegada més la seva punta de velocitat per endur-se’n una excepcional victòria als carrers de Montuïri.

7- Tomeu Amengual a l’etapa de sa Pobla del XXVI Trofeu Pla de Mallorca: Tomeu Amengual dóna una lliçó d’esprinter pur per davant del líder, Guillem Ferrer. Sensacional victòria després de veure escapar el triomf en el Memorial Josep Nicolau només unes setmanes abans. En definitiva, un manual pràctic de com vèncer en un esprint.

8- Montserrat Mateu a l’etapa de Muro XVIII Trofeu Pla de Mallorca. Triomf a l’esprint de Montserrat Mateu en el retorn de l’equip a la competició després d’alguns anys. Montserrat Mateu suma un nou triomf amb Toni Mateu i Amador Bauzà entre els cinc primers.

9- Jaume M. Pastor a la I Palma European Cycling: Atac de sortida de Jaume M. Pastor en una cursa marcada pluja. Escapat així durant tota la cursa, aconsegueix el triomf en solitari a la capital de les Illes Balears.

10- Amador Bauzà a l’etapa de Sa Pobla del XXI Trofeu Pla de Mallorca: Encara que la victòria d’Amador va ser defensant uns altres colors, volem destacar aquest triomf d’un llorità a la màxima categoria del Trofeu Pla de Mallorca en un arribada senzillament espectacular.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *