Toni Vallcaneras: “Estic molt content d’haver entrat dins aquesta família”

Toni Vallcaneras (Llorito, 1980) viurà un moment especial el proper dissabte 9 de maig en el seu debut a la competició defensant els colors del nostre club. Amb poc més de sis mesos sobre la bicicleta, Toni ha demostrat que està llest per la seva participació a una prova tant exigent com el Pla de Mallorca, en què espera aconseguir les seves primeres experiencies i, qui sap, donà alguna sorpresa.

– Pregunta: Com afrontes el teu debut a la competició Toni?

– Resposta: Esper molt il·lusionat que arribi el moment, tenc moltes ganes de participar en aquesta carrera i de veure realment lo que es, ja que m’han xerrat tant i donat consells uns i altres.

– Quan et decidires a participar al Pla?

– La veritat que va esser quasi quasi sense voler. Desde les festes de Nadal vaig començar a sortir amb la gent del club perque ja no feia Feina de nit i els dissabtes i diumenges dematins no trobava ningu per anar a jugar a tenis i vaig decidir agafar la bicicleta. Mes envant varem començar a sortir els dimarts demati que tenc lliure i els companys daquest dia varem acordar participar en la carrera i al final els altres han abandonat i sols he quedat jo i en Jaume.

– En el teu cas es casi un doble debut perquè fa molt poc temps que vas en bicicleta. Quina valoració fas?

– Som conscient que som massa primerenc amb els dos aspectes però com que vaig donar paraula la compliré si tot va be!
Se que enguany sols hauria de rodar per agafar fons i habilitat però ara la decisió ja esta presa.

– Quin és el teu objectiu de cara a aquest primer Pla de Mallorca de tu?

– El meu objectiu es clar, simplement es aprendre a anar amb pilot i agafar experiència pels pròxims anys i si puc acabar qualque carrera farem una festa.

– Has rebut molts de consells dels teus companys del CC Lloret?

– Si he rebut moltissims consells i de tot color. Ara depèn de jo i esper encertar amb les meves decisions.

– Aquest any només hi haurà dos representats del Club. Serà l’hora de fer-se costat l’un en l’altre més que mai?

– Si jo intentaré ajudar a nen Jaume tot el que pugui però molt be anirà si puc acabar qualque carrera, així que es pot dir que ell es com si corres tot sol ja que li seré de poca ajuda perquè en Jaume esta un parell de puntes per damunt jo.

– I després del Pla t’has plantejar córrer alguna competició més o en tot cas només les curses de Sant Domingo?

– No que va, senzillament seguir entrenant per fer un bon paper per sant Domingo.

–  Si vols afegir alguna cosa més…

– Si, vull afegir que estic molt content d’haver entrat dins aquesta família i un dels motius del meu entusiasme es gracies a la gran rebuda que m’han fet tots els companys del club ja que des de el primer dia m’han fet costat i no m’han deixat de donar consells.
Gràcies a tots ells!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *