Toni Pascual triomfa al I Ciclocròs Centre de l’Illa

Toni Pascual

Toni Pascual de Bicis Sancho va inscriure el seu nom com a primer vencedor del ciclocròs Centre de l’Illa després d’un espectacular duel amb el Júnior Biel Mayans del Bicicletes Caldentey, a la jornada inaugural de la Challenge de Ciclocross disputada a sa Comuna de Lloret de Vistalegre amb una inscripció superior al mig centenar de participants.

La prova estel·lar de OPEN A va estar marcada per l’atac inicial de Maians, que va marxar en solitari sorprenent a la resta de rivals. Pascual va ser l’únic que va reaccionar per neutralitzar l’aventura del Júnior en la segona volta. Per darrere, l’ex professional Joan Horrach es va assentar a la tercera plaça del podi, encara que rodant sempre lluny del cap, seguit de Xesc Artigues, Thiemo Schurman i Biel Pons. Només en els metres finals del recorregut, especialment tècnics, el de Bicis Sancho va doblegar Mayans per anotar-se així el primer triomf del certamen.

En OPEN B, Miguel Juan Adrover de Cala d’Or es va imposar amb autoritat amb un avantatge superior al minut enfront de Santiago Serra de Bimont i Joan Martí Bennassar de l’AEL Txirrindu, primer Cadet. Sergio Goméz vèncer en Infantils, igual que Francesc Bennassar en Alevins.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *