Toni Mateu i Miquel Estela, atletes i ambaixadors a l’estranger

Toni Mateu i Miquel Estela continuaran una temporada més al Club Ciclista Lloret de Vistalegre com atletes de la secció de competició i també ambaixadors de l’entitat a l’estranger. Els dos socis resideixen a l’actualitat a Catalunya i Suïssa representant els nostres colors.

Toni Mateu y Miquel Estela continuarán una temporada más en el Club Ciclista Lloret de Vistalegre como atletas de la sección de competición y también embajadores de la entidad en el extranjero. Los dos socios residen en la actualidad en Catalunya y Suiza representante nuestros colores.

Miquel Estela és atleta de muntanya i aquesta temporada destaca la seva segona participació a la duríssima Volta a Cerdanya d’Ultrafons, on va ser finisher i un excel·lent guia per als debutants Toni M. Vanrell i Joan Candel. A més, ha disputat altres competicions de caire popular en un entorn sempre privilegiat com els pirineus.

Miquel Estela es atleta de montaña y esta temporada destaca su segunda participación en la durísima Vuelta a Cerdanya de Ultrafons, donde fue finisher y un excelente guía para los debutantes Toni M. Vanrell y Joan Candel. Además, ha disputado otras competiciones de carácter popular en un entorno siempre privilegiado como los pirineos.

Per la seva banda, Toni Mateu disputa diferents competicions de triatló i el ciclisme a Suïssa. Al llargo del 2013 ha participat en curses locals i també en el multitudinari Marató de Laussane. Mateu és llicènciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i és l’assesor esportiu dels atletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

Por su parte, Toni Mateu disputa diferentes competiciones de triatlón y el ciclismo en Suiza. A lo largo del 2013 ha participado en carreras locales y también en el multitudinario Maratón de Laussane. Mateo es licenciado en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte y es el asesor deportivo de los atletas del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

DSCN0779

You may also like...

3 Responses

  1. Guillem Pastor Ferrer via Facebook ha dit:

    Dos autèntics cracks!

  2. Miquel Estela és tot un emblema del lloritanisme!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *