Toni M. Vanrell s’intal·la a l’èlit a la Crono Cas Secretari

Una de les especialitats favorites per a la secció de ciclisme és sense dubte la contrarrellotge, la lluita d’un mateix contra el temps. Doncs sembla que a partir d’ara també ho és per als atletes de la secció de muntanya. Almenys així es demostra després dels excel·lents resultats de l’equip a la Crono de Cas Secretari disputada ahir a Alaró.

En un recorregut d’uns sis quilòmetres amb sortida i arribada al municipi del Raiguer, Toni M. Vanrell va donar una de les sorpreses positives de la carrera. El M30 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va marcar un sensacional temps de 31:32 a l’arribada, a un ritme de 5:05 min/km, que li va permetre aconseguir el millor resultat de la seva història en una cursa de muntnaya, 20è absolut i 10è de la seva categoria. Albert Cano també va signar una bona actuació, molt a prop de TOP-50. L’atleta multidisciplinar va aturar el rellotge a 33:51 a un ritme de 6:25 min/km, 56è posició final i 33 de la seva categoria. En definitiva, uns brillants resultats que ara esperam repetir a la Crono de sa Comuna de Bunyola el proper mes de juliol.