Toni M. Vanrell signa una sensacional vuitena posició a la Cursa del Tomir

El trail runner Toni M. Vanrell va demostrar de nou que és un dels atletes més destacats a les Illes Balears amb una sensacional vuitena posició a la Cursa del Tomir disputat el passat diumenge.

Malgrat l’absència de la competició durant més de tres anys, Vanrell va realitzar una retorn espectacular amb l’èlit de la muntanya balear. L’atleta del Club Ciclista Lloret va ficar-se a la lluita pel TOP-10 des dels primers metres i durant el tram final va acariciar les posicions del TOP-5. Finalment, va completar els quasi 30 kms de recorregut a la vuitena plaça amb un registre de 2:26:56, a només 10 minuts del vencedor, Alejandro Forcades, que cal recordar és sub-campió d’Espanya de l’especialitat.

Fotografia: Laura GP.