Toni M. Vanrell seleccionat per disputar l’Ultra-Trail du Mont-Blanc

Toni M. Vanrell

Toni M. Vanrell i el Club Ciclista Lloret de Vistalegre afrontaran definitivament una nova cita amb la història el proper 26 d’agost de 2016. El trail runner de l’entitat ha estat oficialment seleccionat per disputar el prestigiós l’Ultra-Trail du Mont-Blanc, el bressol de l’ultradistància de muntanya.

L’atleta llorità aconsegueix així la seva inscripció a l’esdeveniment de muntanya més important exigent del planeta després de dos anys presentant la seva candidatura avalat per la seva condició de finisher a l’Ultra Trail Serra de Tramuntana, Els Bastions, Gran Trail Aneto-Posets, Trail del Montseny…

Des la primera edició al 2003, l’Ultra-Trail du Mont-Blanc s’ha consolidat com la cursa referent a l’àmbit internacional del trail amb un recorregut de 166 quilòmetres i 9.400 metres de desnivell positiu al cor dels Alps només a l’abast d’uns escollits. Les exigències de l’organització són màximes i inclouen haver finalitzat diferents proves d’Ultra Trail com a requisit indispensable per presentar-se al sorteig de les inscripcions, que en aquesta ocasió sí ha somrigut a Toni M. Vanrell.

El trail runner del Club Ciclista Lloret de Vistalegre inicia ara el seu camí de preparació cap a Charmonix amb una primera aturada a la Mallorca 5000 a finals de febrer.

You may also like...

7 Responses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *