Toni M. Vanrell pateix al primer marató muntanyes Artà

L’atleta de muntanya Toni M. Vanrell va experimentar la cara més dura de la competició a la primera marató muntanyes d’Artà disputada el passat diumenge a aquesta localitat mallorquina. Després d’una temporada molt exigent, el llorità va patir al màxim per acabar la cursa a causa del cansament extrem i diversos problemes musculars, que el varen portar al límit de les seves forces. Malgrat tot, Vanrell no es va donar per vençut i finalment va creuar la línia d’arribada entre els 50 primers. L’atleta té previst ara descansar durant el proper mes per iniciar després la preparació per a la temporada 2014.

El atleta de montaña Toni M. Vanrell experimentó la cara más dura de la competición en la primera marató muntanyes d’Artà disputada el pasado domingo en esta localidad mallorquina. Después de una temporada muy exigente, el llorità sufrió al máximo para acabar la carrera a causa del cansancio extremos y diversos problemas musculares, que le llevaron al límite de sus fuerzas. A pesar de todo, Vanrell no se dio por vencido y finalmente cruzó la línea de llegada entre los 50 primeros. El atleta tiene previsto ahora descansar durante el próximo mes para iniciar después la preparación para la temporada 2014. 
1452413_687351307956050_1831114564_n

 Fotografia Elitechip.

You may also like...

4 Responses

  1. Gran sofridor Toni!!!!!!! Aquestes curses son las que no s’obliden i sempre aprens mes que las que no pateixes.. Si no hi ha patiment,algo falla.Força carack!!!!!!

  2. Toni March Mascaró via Facebook ha dit:

    Molt bé Toniet! A veure si començ a entrenar per també patir un poc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *