Toni M. Vanrell i Guillem Pastor, el retorn de dos fills pròdigs

Era només una qüestió de temps. Més tard o més d’hora, els camins de Toni M. Vanrell, Guillem Pastor i del Club Ciclista Lloret de Vistalegre estaven destinats a retrobar-se de nou a les carreteres illenques. I aquest desitjat dia té a la fi data, el proper 1 de gener de 2013. Els dos ciclistes lloritans signaran així el seu retorn a la competició a les files del Club Ciclista Lloret de Vistalegre de cara a la pròxima temporada.

El retorn de dos fills pròdigs reforça una vegada més l’aposta de l’entitat per als ciclistes nascuts o residents a Lloret de Vistalegre. Sense dubte, Guillem i Toni encaixen a la perfecció en aquesta filosofia. Dues persones que coneixen l’entitat i que ara defensaran també els nostres colors al pilot balear. El compromís dels dos lloritans és per la propera temporada, extensible a dues més segons objectius i pel moment només falta determinar la categoria, Promoció o Elit/Màster 30. Després d’una temporada sense cap representant a la categoria de Promoció, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre veu amb bons ulls l’inscripció dels dos ciclistes a aquesta categoria per agafar experiència de cara al 2014. La decisió final dependrà dels tests de pretemporada i de les necessitats de l’equip de competició.

Els dos ciclistes s’han mostrat il·lusionats i confien en estar a l’altura de les expectatives. Toni M. Vanrell ha assegurat trobar-se encantat amb la confiança del club:

Feia algunes temporades que meditava tornar al ciclisme de competició i a la fi s’han donat les circumstàncies adequades El Club Ciclista Lloret de Vistalegre ha estat l’única opció possible en el meu retorn i esper ara fer un bon paper. Vull demostrar el meu potencial i sobretot a la muntanya puc donar més d’una alegria a l’equip.

Per la seva banda, Guillem Pastor afronta aquesta nova etapa al Club Ciclista Lloret de Vistalegre carregat optimisme:

Crec que ha arribat el moment idoni i si Toni disputa finalment les curses de Promoció pens que podem fer una parella interessant. El meu objectiu serà donar-li un cop de mà. Pens que pot tenir opcions d’aconseguir bons resultats i un paper protagonista.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre segueix ara treballant en noves incorporacions i en la renovació de l’equip actual per aconseguir una plantilla de garanties la propera campanya.

You may also like...

3 Responses

  1. Així ens agrada, que siguin lloritans!

  2. Bona notícia sense dubte. Fixatge d’altura!

  3. Ja poden tremolar es grans equips mallorquins, aquests dos posaran a fila d’un es pilot!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *