Toni M. Vanrell confirma el seu bon moment a la I Cursa Tomir

Cent per cent preparat pel repte esportiu de la seva vida. Així arribarà Toni M. Vanrell a la Ultratrail Serra de Tramuntana del proper 20 d’abril després de confirmar les bones sensacions a la I Cursa Tomir disputada ahir diumenge. En un exigent recorregut de 45 quilòmetres, amb sortida i arribada a Pollença, i acompanyat durant tota la cursa per l’infatigable Joan Candel, l’atleta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va finalitzar la prova en una destacada 39è posició amb un temps de 5:14:49, a un ritme de 7:05 km/min.

Tot i l’estratègia de no arriscar més del compte, Toni M. Vanrell va signar un exel·lent resultat per a les seves expectatives. Les indicacions i planificació del director esportiu varen ser claus, ja que l’atleta llorità va afrontar la baixada en precaució després de marcar el 34è millor temps al cim del Tomir. Toni M. Vanrell va perdre algunes posicions a l’arribada però l’objectiu de finalitzar la prova era una realitat.

Per la seva banda, la secció de ciclisme va donar definitivament una pasa endavant al Trofeu Pasqua d’Ariany. El millor va ser el menorquí Kamal El Hihioui, 18è posició després dels dos sectors, a 1:02 del vencedor David Muntaner. Els homes de Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen ser protagonistes als dos sectors, primer Montserrat Mateu va marxar-se durant prop de dues voltes acompanyat de Pedro Mas i a la segona cursa va ser Jaume M. Pastor qui va provar fortuna en solitari. Els dos homes però varen ser neutralitzats ràpidament i a les darreres voltes varen pagar l’esforç. Montserrat Mateu va abandonar i Jaume M. Pastor va finalitzar a a més de tres minuts.

P2020552Fotografia de Ramón José Mulet amb Toni M. Vanrell i Joan Candel.

You may also like...

1 Response

  1. Molt bé Toni. Encara no vagis en bicicleta estic orgulllòs de tu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *