Tomeu Morey nova incorporació a la secció de ciclisme

El biker Tomeu Morey s’incorporarà a la secció de competició de ciclisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la propera temporada. Després d’algunes campanyes a la Penya Ciclista Establiments, Morey defensarà ara els colors de l’entitat lloritana en la seva 19 temporada consecutiva en competició oficial. L’objectiu del Máster 30 serà disputar la major part del calendari de ruta i btt. L’entitat és mostra satisfeta per l’arribada de Morey, de qui confia que la seva experiència a la secció de ciclisme sigui positiva.

El biker Tomeu Morey se incorporará a la sección de competición de ciclismo del Club Ciclista Lloret de Vistalegre la próxima temporada. Después de algunas campañas a la Peña Ciclista Establiments, Morey defenderá ahora los colores de la entidad lloritana en su 19 temporada consecutiva en competición oficial. El objetivo del Máster 30 será disputar la mayor parte del calendario de ruta y mountain bike. La entidad es muestra satisfecha por la llegada de Morey, de quien confía que su experiencia en la sección de ciclismo sea positiva.

20131125-112429.jpg

You may also like...

1 Response

  1. davidServera ha dit:

    Ole Ole, hace mucho tiempo que conozco a Tomeu y si tiene algo es constancia y valentia, ademas es un reputa encima la bici, buen fichaje.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *