Tomeu Amengual aconsegueix un nou podi a Sineu

Tomeu Amengual continúa exhibint el seu fantàstic moment de forma. El podi aconseguit el passat diumenge al Memorial Francesc Alomar a Sineu en va ser una nova mostra. El ciclista montuïrer va tenir una carrera difícil, marcat de ben a prop per als rivals en tot moment. Mentre, per davant Toni Abrahan i Philippe Pinson escapats sumaven les bonificacions. L’Esprinter del Club Ciclista Lloret de Vistalegre havia de jugar-se les seves cartes de podi en el darrer i defintiu sprint, de valor doble. I quin esprint! Tomeu Amengual va treure tota la ràbia en uns dos cent metres finals brutals. Cap dels rivals directes varen tenir una mínima oportunitat ni tan sols de seguir la seva roda. D’aquesta manera, Tomeu Amengual va pujar-se al podi com a tercer classificat. Rafel Bauçà també va mostrar la seva qualitat en els metres finals per acabar en una destacable novena posició. Així, els dos ciclistes varen acabar dintre del TOP-10. Pel que fa a la cursa Open, Montserrat Mateu i Jaume M. Pastor varen patir més de l’esperat en una cursa exigent amb fins a deu esprints bonificats. Montserrat Mateu va retirar-se a causa de molèsties a l’esquena i Jaume M. Pastor va seguir el seu camí quan rodava amb una volta perduda.

Albert Cano, 93 a la IV Lego Mal-Pas

Finalment, Albert Cano de l’equip de triatló, atletisme i muntanya va acabar en una meritòria 93 posició a la IV Lego Mal-Pas Bonaire, 86 a la seva categoria de Màster 30. Amb prop de 300 inscrits, el llorità va aconseguir un temps final de 37:15 minuts a una ritme de 4:24 minuts per quilòmetre. El guanyador de la prova va ser Miguel Fernandez Miniño de l’Hotel Garden amb un temps de 20:01.