El ‘toc’ del Club Ciclista Lloret al Tour de França

Collage_Fotor

El Club Ciclista Lloret presumeix d’una particular connexió a la present edició del Tour de França amb la presència de Sondre Holst Enger i Jarlinson Pantano a l’esquadra helvètica del IAM Cycling. El motiu és que els camins de la parella noruega-colombiana i de l’entitat s’han creuat més d’una vegada durant aquesta temporada.

Durant l’última dècada nombrosos equips del UCI World Tour, la màxima categoria mundial, han establert les seves concentracions d’hivern a Mallorca i en aquest sentit és habitual que altres ciclistes resideixin de forma intermitent a l’illa per preparar la resta del calendari. És el cas dels esmentats Enger i Pantano. El primer va disputar les etapes de Santanyí i Montuïri de la Challenge de Primavera sota l’assistència del Club Ciclista Lloret acompanyant a Dan Erik Hansen, mentre el segon va honrar la setena edició del Memorial Josep Nicolau participant a la cursa en homenatge al ciclista llorità.

El noruec, el més jove a la ronda gala, va ser protagonista a la prestigiosa Challenge de Primavera amb una victòria i un segon lloc a la tercera i quarta etapa, cedint els trofeus aconseguits al Club Ciclista Lloret com agraïment. Així, davant l’absència de ciclistes illencs al Tour de França, els seguirem amb especial atenció!

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *