Timoner i Crespí presenten les seves candidatures al Trofeu Pla

Pere Timoner i Llorenç Crespí del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen donar ahir un cop d’efecte a la classificació general del Trofeu Pla de Mallorca a la segona etapa d’Establiments. La parella va ficar-se a l’escapada del dia i va creuar l’arribada a l’alt de Bellver amb una diferència de més de dos minuts respecte al pilot principal. El menorquí és ara quart a la lluita pel maillot groc a 24 segons del líder, Rubén Sánchez, mentre que el palmesà és novè a 1:13, després de cedir uns metres a l’ascensió final.

Sense un equip sòlid per mantindre el maillot groc de Joan Batle, la segona etapa es presentava incerta. Només donar-se la sortida varen produir-se els primers moviments, entre ells el de Llorenç Crespí. El Club Ciclista Pollença i especialment Toni Ballester però varen controlar la carrera fins el primer sprint especial. L’atac que va dinamitar l’etapa i tal vegada la carrera va arribar abans del primer pas pel Premi de Muntanya. Dani Crespí, Isidre Amengual, Salva Caballín, Miguel Angel Muñoz, Jan Eric Schwarzer, Paco Calzada, Pere Amengual, Llorenç Crespí i Pere Timoner, aquests dos últims del Club Ciclista Lloret de Vistalegre, varen marxar-se per davant. L’entesa va ser absoluta des del primer moment i la diferència respecte al pilot del líder va augmentar ràpidament, fruit també de la manca d’iniciativa d’un pilot en el què Alfonso Rodríguez i Rafa Martínez varen dedicar-se a protegir als companys de l’escapada, atents a qualsevol moviment. La mala fortuna va ser per Jaume M. Pastor i Marcos Escribano que varen abandonar, aquest darrer per punxada. Raúl Jiménez va intentar una última ofensiva en els darrers quilòmetres acompanyat del líder i altres homes importats però la seva aventura va ser neutralitzada.

L’escapada va encarar així les dures rampes de Bellver amb quasi 2:30 respecte al gran grup. El primer atac el va protagonitzar Calzada del Club Ciclista Can Picafort. Timoner va anul·lar la seva aventura i llavors va agafar uns metres respecte als seus rivals. Sánchez i Crespí varen respondre en els darrers metres i el varen superar a la línia d’arribada. Llorenç Crespí va patir en el tram d’ascensió i finalment va deixar escapar 56 segons respecte a Sánchez.

10359013_10203777103335899_4750356869184407168_o

Imatge de Daniel Mascaró. Gràcies!

You may also like...

1 Response

  1. Enhorabona per sa lluita i es espectacle que varen donar tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *