Timoner i Crespí mostren les seves credencials a la CRI de la Challenge de Primavera

Després de quedar-se fora de l’escapada i perdre 1:30 minuts respecte a favorits com Toni Tauler, Joan Horrach o Albert Muntaner a l’etapa inaugural de la Challenge de Primavera respecte, dos dels homes importants del Club Ciclista Lloret de Vistalegre a la lluita per a la classificació general com Pere Timoner i Llorenç Crespí afrontaven la contrarrellotge disputada ahir a Ses Salines com una oportunitat per a reivindicar-se entre els millors de la competició.

Nou quilòmetres per a especialistes que finalment confirmaren el bon moment de la parella del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Timoner va acariciar el TOP-10, onzè, amb un registre de 11:31 a la seva segona contrarrellotge, mentre que Crespí va marcar el 24è millor temps amb 11:57. El menorquí, que tot just disputava la seva segona CRI, va donar la sorpresa del dia després de quedar-se molt aprop d’homes consumats a la disciplina com Javier Peris o Rafel Miralles. Crespí en canvi sí va confirmar les bones sensacions d’aquest inici de temporada i evidenciat que és sempre un home a tenir en compte. Per la seva banda, Alfonso Rodríguez, sense bicicleta de contrarrellotge, va aconseguir el 60 millor temps amb 12:46, seguit per Jaume M. Pastor, en la posició 69, amb un temps de 12:59, mentre que Marcos Escribano va finallitzar a la 76 plaça amb un temps de 13:04.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre afronta ara les tres etapes restant de la Challenge de Primavera disposats a lluitar pel TOP-10, a només cinc segons de Pere Timoner, que ocupa la 14è posició a 2:13 del líder Toni Tauler, i a 31 de Llorenç Crespí, el 22è a 2:39 del maillot groc. Les dues properes etapes, la primera el dissabte amb final a Santueri i la segona el diumenge a Manacor es presenten decisives.

DSC_0858

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *