Timoner repeteix entre els millors i manté la segona plaça al Trofeu Pla de Mallorca

10307410_818956424782097_3854983313327544802_n

Pere Timoner manté la segona posició al Trofeu Pla de Mallorca i el lideratge en categoria Sènior després d’una quarta etapa a sa Pobla marcada per una maratoniana escapada, de nou amb protagonisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. El menorquí va creuar l’arribada a la sisena posició, malgrat veure’s perjudicat a l’esprint per un rival, juntament amb la majoria de favorits amb més dos minuts d’avantatge respecte el pilot principal.

El moment clau de la carrera va arribar a la primera ascensió al Premi de Muntanya de sa Serra. Prop d’una vintena d’unitats, entre ells el líder Rubén Sánchez, i homes importants com els germans Muntaner, Josep Miralles, Jan Eric Schwarzer o Miguel Ángel Muñoz varen marxar-se per davant. La diferència va arribar als 50 segons abans de finalitzar la primera volta a sa Pobla. La persecució encapçalada pel Club Ciclista Inca, sense integrants a la fuita, i de l’Agrupació Ciclista Sineu, tot i tenir al tercer de la classificació general a l’escapada, varen acariciar la neutralització al segon pas per la localitat de Muro, quan menys d’un centenar de metres els separaven del pilot principal. Però inquers i sineuers, visiblement castigats a causa de la persecussió, varen pagar l’esforç en el pitjor moment. L’escapada va aprofitar per augmentar de nou el ritme i la diferència va anar-se’n per sobre dels dos minuts. En els darrers quilòmetres, els germans Muntaner varen avortar qualsevol moviment de la resta de rivals. El més beneficiat va ser així el propi líder de la prova, que va imposar-se a en un ajustat esprint a Toni Ballester, sense veure perillar el maillot groc. Jaume M. Pastor, Marcos Escribano, Kamal El Hihioui, Llorenç Crespí i Rafael Martínez va finalitzar l’etapa sense problemes en el pilot principal.

Després d’aquesta quarta etapa, Timoner continua com segon a la general a 1:30 del líder, líder en categoria Sènior i segon a la lluita pel maillot de la regularitat, mentre que Llorenç Crespí ocupa la 15è posició absoluta a 5:20 i com a segon millor Màster 30.

Caiguda de Mateu al Pla Petit

Per la seva banda, Toni Mateu va abandonar a l’etapa del Pla Petit després de patir una caiguda sense conseqüències a l’arribada. El llorità va anar ben situat durant la carrera, sempre en posicions còmodes fins en el moment de l’accident.

You may also like...

3 Responses

  1. Juan Francisco Moreno Terron via Facebook ha dit:

    Con ese apellido….será difícil ganarle

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *