Timoner aconsegueix un nou podi com a Sènior al Campionat de Balears de ruta

10010217_649056721836758_1215168855718761439_o

El menorquí Pere Timoner va aconseguir un nou podi en categoria Sènior al Campionat de Balears de ciclisme disputat a Pollença en una cursa de màxima exigència, per als rivals i especialment pel recorregut que va incloure les ascensions al Coll de Femenia, al Coll de la Batalla i final en alt a s’Atalaia. En els primers quilòmetres va formar-se una escapada perillosa amb homes com Joan Batle i Joan Carles Riutort que va provocar la reacció del pilot. Jaume M. Pastor va ser un dels primers en treballar per reduir les distàncies i en conseqüència va quedar-se a les primeres rampes del Coll de Femenia. Només uns quilòmetres més endavant i fruit del vertiginós ritme d’ascensió també varen dir adéu Llorenç Crespí i Marcos Escribano.

El Hihioui i Timoner varen resistir així en el grup dels favorits de poc més de vint unitats comandat per l’Active Jet. La mala fortuna va aparèixer en el descens a Caimari, quan el biker del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va haver d’abandonar per una averia mecànica. A la segona ascensió va decidir-se la carrera en un atac de David Muntaner, que li va donar la victòria. Timoner va afrontar el darrer Coll entre els favorits finalitzant a la tercera posició Sènior i a la vintena absoluta.

Vaquer i Morey a Bunyola

La secció de ciclisme també va disputar el dissabte una nova cita de la COPA Mallorca de BTT a Bunyola. Vaquer va evidenciar la seva millora a mesura que avança la temporada i va aconseguir la 16è posició absoluta, mentre que Morey desgraciadament es va veure obligat a abandonar per unes molèsties al canell.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *