‘Super’ Rosa Bauzà acaricia el podi al Wild Wolf Triathlon

A cada nova crònica de la triatleta Rosa Bauzà del Club Ciclista Lloret de Vistalegre sorgeix el mateix dilema. Ens quedam sense paraules per definir el seus espectaculars resultats. La seva participació a les Wild Wolf Series Triathlon by Polar a Palma és la darrera mostra. I es que ‘Super’ Rosa va signar una sensacional quarta posició absouta femenina amb un temps de 2:28:41, a només uns segons del podi de la prestigiosa competició nacional.

En la seva primera temporada completa, Rosa Bauzà és una de les esportistes més destacades en categoria femenina del triatló balear. Els nombrossos triomfs i podis, incloent el títol autonómic de F40 de Triatló Sprint, així ho confirmen. A la cita illenca de les Wild Wolf Series Triathlon by Polar, de nou Rosa va lluitar de tu a tu amb les millors fèmines absolutes en el seu segon triatló olímpic (1,5 quilòmetres de natació, 40 quilòmetres de ciclisme i 10 quilòmetres de cursa a peu).

La lloritana va sortir de l’aigua a la posició 214 amb un registre 0:32:34. Fins fa uns mesos el seu taló d’aquiles, ara una disciplina que li permet sortir entre les millors. A la secció de bicicleta, la seva flamant BMC va patir la potència de Rosa per l’emblemàtic Passeig Marítim. La triatleta lloritana va marcar el 267 millor temps amb 1:10:54, a una mitjana propera als 34 km/h. Va arribar llavors el moment definitiu, la disciplina que Rosa domina a la perfecció, la carrera a peu. 10 quilòmetres per davant amb el cos castigat per l’esforç previ. El patiment però és un aliat dels atletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre i Rosa va aconseguir el 111 millor temps de tots els rivals amb un registre de 42:54 minuts a un més que destacable ritme de 4:17 m/qui. D’aquesta manera, Rosa Bauzà va creuar la línia d’arribada amb 214, 4 millor fèmina absoluta. Sense paraules.

1262628_628986860475037_1623615615_o

 

You may also like...

4 Responses

  1. Moltes gracies a tots/as, i gracies al gran Club Ciclista LLoret que sempre em fa unes cronicas espectaculars!!!! Gracies companys!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *