Sense opcions al Campionat de Balears de Màsters

Després del podi aconseguit l’anterior temporada amb Tomeu Amengual, el Club Ciclista Lloret de Vistalegre tenia moltes esperances en repetir la brillant actuació al Campionat de Balears de Màsters d’aquesta edició. Però ni Tomeu Amengual, ni Rafel Bauçà varen tenir en aquesta ocasió cap tipus d’opcions durant al campionat autonòmic. En un recorregut dur de 80 quilòmetres disputat a Santa Maria, els homes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre varen intentar jugar les seves cartes però una escapada en el tram final de la carrera formada per Miquel A. Cirer i Sebastià Perelló entre d’altres va abortar qualsevol tipus de reacció del nostre equip. Finalment la victòria a la categoria de M-40 va ser per Sebastià Perelló de l’AEG.

Mentrestant, Miquel Estela va debutar a la mitja marató a Cala Ratjada amb un temps de 1:45:26, a un ritme de 5:00 min/quilòmetre. L’atleta del Club Cicilista Lloret va finalitzar així la cursa a la posició 53 absoluta i 35 de la seva categoria de prop de 130 participants.