Sensacional podi per Bauçà i Oliver a la Volta amb Sitra a Porreres

Podi-Porreres

La secció de ciclisme capitanejada per Cati Bauçà i Agnès Oliver va aconseguir un sensacional podi en categoria femenina a la segona edició de la Volta amb Sitra de BTT de ressistència disputada ahir a la localitat de Porreres.

La parella lloritana, acompanyada per a l’ocasió de d’Aina Martinez-Atienza, va ficar-se a entre les millors des de la sortida, sempre en posicions de podi durant les tres hores del recorregut. Per la seva banda, el segon equip de l’entitat format per Toni Mateu, Jaume Magí i Joan Vaquer, aquest últim en el seu retorn a la competició, es va veure obligat a finalitzar la prova sense l’equip complet a causa dels problemes mecànics de Toni Mateu. Pastor i Vaquer varen creuar l’arriba a la vuitena posició dels equips incomplets.

Finalment, Josep Coll va debutar com a corredor de muntanya al II Trail Serverí de 15K aconseguint una meritòria 122 posició amb un regsitre de 1h:33:23.