La secció de triatló brilla en un emotiu Triatló Internacional de Portocolom

Portocolom 2016

La secció de triatló del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va brillar per enèsima ocasió al prestigiós Triatló Internacional de Portocolom en una emotiva cita marcada per l’homenatge de l’organització a la figura de Rosa Bauzà retirant el seu dorsal i realitzat una ofrena floral abans de la sortida. La triatleta lloritana s’havia convertit en una de les referències de la carrera aconseguint el triomf del seu grup d’edat i la quinta posició absoluta a la temporada 2013 a la distància de 55.5.

Encara que el millor recordatori per Bauzà va arribar de la resta d’integrants de la secció de triatló encapçalada per Joan Vidal, Agnès Oliver i Cati Bauçà. El SUB 23 comença a veure la llum al final del túnel i sota la preparació d’AXES Training, patrocinador de l’entitat, va quedar-se a les portes de la victòria a la seva categoria en el segon escaló del podi i la 29è posició absoluta a la versió de 55.5. Malgrat sortir de l’aigua lluny del capdavant, a la posició 119, Vidal va mostrar-se demolidor en el parcial de ciclisme i d’atletisme. En els 50 quilòmetres de bicicleta va marcar el 29 millor registre, 1:35:52, mentre que els 10 quilòmetres finals va mostrar el seu potencial aconseguint la 20 posició a un espectacular ritme de 3:54 min/km.

Oliver va sumar també un destacat TOP-10 a la seva categoria després d’aconseguir un registre de 2:53:02 a la distància de 55.5 en una carrera especialment regular en els segments de natació, ciclisme i atletisme. Finalment, Bauçà va ficar-se dintre del TOP-20 en F30 amb un temps final de 2:54:59. La triatleta natural d’Algaida va anar de menys a més escalant fins a 50 posicions en els parcials de ciclisme i atletisme.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *