La secció de running protagonista a Montuïri

La secció de running del Club Ciclista Lloret capitanejada per Toni M. Vanrell, Soufyane Youbi i el nouvingut Israel Quílez va ser protagonista a la V Cursa Popular 10K de s’Hostal a Montuïri disputada ahir amb una excel·lent participació de més de 350 atletes.

Vanrell i Quílez varen ficar-se dintre del TOP-20 absolut en un circuit sempre complicat com el montuïrer marcat per les constants cotes, inclosa una ascensió als voltants del Puig de Sant Miquel. La parella va lluitar des dels primers metres per les posicions capdavanteres i va creuar l’arribada a les posicions 17 i 18 amb idèntic registre, 38:14 min, a un ritme de 3:48 min/km. Només uns minuts després ho va fer la jove promesa de l’atletisme llorità, Youbi, en una meritòria 52è posició amb un temps de 41:49 i com el participant més jove de la prova.