Candel i Vanrell signen la seva renovació i Beltran s’incorpora a la secció de muntanya

muntanya-2016

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre té el plaer d’anunciar la renovació de Joan Candel i Toni M. Vanrell, així com la incorporació d’Edgar Beltran a la secció de muntanya de l’entitat per a la present temporada.

La continuïtat de la parella lloritana-campanetera era un dels objectius prioritaris de la secció després d’una brillant campanya com a finishers en proves d’ultra distància com Els Bastions o la Ultra Trail Serra de Tramuntana i el podi al Campionat de les Illes Balears de Muntanya per parelles. Per últim, cal destacar la incorporació del llorità Edgar Beltran, que aterra a l’entitat disposat a seguir la seva progressió al calendari illenc de muntanya.

Toni M. Vanrell
Atleta de muntanya
Sisena temporada al Club Ciclista Lloret de Vistalegre. Apassionat de la muntanya i l'esport. Finisher de la Ultra Trail du Mont Blanc, Ultra Trail Serra de Tramuntana, Gran Trail Aneto Posets, Trail del Bastions
Joan Candel
Atleta de muntanya
Quarta temporada al Club Ciclista Lloret. Finisher de la Ultra Trail Serra de Tramuntana, Gran Trail Aneto-Posets, podi Campionat de les Illes Balears de Muntanya.
Edgar Beltran
Atleta de muntanya
Segona temporada al Club Ciclista Lloret. Finisher de la Trail Serra de Tramuntana, Tramuntana Travessa i participant de la COPA de les Illes Balears de muntanya.
Soufyane Youbi
Atleta d'Atletisme
Primera temporada al Club Ciclista Lloret.
Israel Quilez
Atleta d'Atletisme
Primera temporada al Club Ciclista Lloret.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *