La secció de ciclisme supera amb nota el primer assalt de la Challenge de Primavera

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret va donar la cara a l’etapa inaugural de la Challenge de Primava signant un notable debut capitanejats per Tomeu Amengual, co-líder de la classificació general del Premi de la Muntanya i 16è posició a l’esprint final a Ses Salines.

En un recorregut de 80 kilòmetres entre Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi, l’etapa va estar marcada per una escapada de quatre homes a l’equador de la carrera amb Tomeu Amengual del Club Ciclista Lloret. El montuïrer va aprofitar per puntuar en primera posició a l’últim Premi de Muntanya i co-liderar així la classificació general. La fuita, que va gaudir d’una renta propera al minut, va perdre unitats i finalment va ser neutralitzada pel pilot principal a falta de dues voltes.

El control del gran grup va provocar així una nova arribada massiva, en la qual Amengual va ser de nou el millor aconseguint la 17è posició final com a cinquè millor Màster 40. Malauradament una caiguda en els darrers metres va deixar sense opcions a la resta de l’equip. Crespí, González, Vallcaneras, Verd, Martínez, Vaquer i Barceló varen creuar la meta dintre del pilot. Només cal lamentar la retirada de Canyelles en el seu debut aquest temporada.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *