La secció de ciclisme entre els millors a Muro i Alaró

cclloret-muro-2016

La secció de ciclisme del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va repetir entre els millors en CAT 3 a la segona etapa del Trofeu Pla a Muro i a la Clàssica d’Alaró, destacant la vuitena posició de Xavier Verd a la carrera disputada al municipi d’Es Raiguer.

El Club Ciclista Lloret de Vistalegre va presentar-se a l’etapa de Muro amb l’objectiu de mantenir les seves opcions a la classificació general, amb Martí Jaume i Xavier Verd en posicions capdavanteres. Malgrat un recorregut que convidava a una aventura des de lluny, especialment amb la cotes de Son Tovell i sa Serra, la victòria va jugar-se a l’esprint. En aquest sentit, els esmentats Jaume i Verd, així com Lorenzo Navarro, Daniel Torres i Joan Vaquer varen finalitzar la carrera dintre del pilot principal, a només set segons del primer grup amb triomf de Jaume Mas i canvi de líder en favor de Gustavo Fassanelli. Els lloritans Toni Mateu i Jaume M. Pastor varen cedir uns minuts després de controlar en els primers quilòmetres.

Ja a la Clàssica d’Alaró, de nou Pastor, Mateu i Xavier Verd varen ser els escollits per defensar els colors de l’entitat. La carrera de 42 quilòmetres va estar marcada per una fuita a la primera volta integrada entre d’altres per al vencedor, Pedro Pou. Per la seva banda, Pastor i Mateu varen treballar en tot moment per controlar la carrera en favor del ciclista taujà. El Màster 30 del Club Ciclista Lloret de Vistalegre ho va intentar a la segona ascensió a la cota de Tofla, on va marxar-se acompanyat d’altres homes importants de la categoria creuant l’arribada en un merescut TOP-10.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *