Rosa Bauzà retorna a la competició en el dia més especial de la secció de triatló

triatló

Més enllà de la qualsevol victòria, títol o campionat. La secció de triatló va aconseguir ahir la recompensa més esperada al II Duatló de la Neu Torrada. El motiu va ser el desitjat retorn a la competició de Rosa Bauzà, després de mesos lluny a del calendari balear de duatló/triatló a  causa d’un greu accident, que va patir la passada temporada.

En aquesta ocasió, els resultats, registres i ritmes varen ser el de menys. Bauzà ens va mostrar que la constància i la passió per l’esport tenen recompensa. Mai la paraula finisher havia gaudit d’un significat tan especial per a l’entitat. La triatleta lloritana va formar parella amb Agnès Oliver del Club Ciclista Lloret de Vistalegre creuant la línia d’arribada més important de la seva trajectòria esportiva.

Podi de Cati Bauçà

Per la seva banda, Cati Bauçà va aconseguir una sensacional segona posició a la categoria SUB23 amb un registre 1:18:51, mentre que Joan Vidal va debutar en competició oficial aquesta campanya a la 36 posició absoluta, cinquena SUB23, amb un temps de 1:04:47, marcant una excepcional quarta posició absoluta en l’últim tram de carrera a peu.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *