Rosa Bauzà es proclama Campiona de Balears de Triatló Sprint

Treball, esforç i sacrifi. Tres pilars de l’esport destí a l’èxit com ahir varen demostrar una vegada més els triatletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. I es que Rosa Bauzà va aconseguir un nou hite a la història de l’entitat després de proclamar-se flamant Campiona de Balears de Triatló Sprint a la categoria F40 amb una incontestable victòria a la cita autonòmica disputada al Port d’Andratx.

Bauzà va presentar-se al campionat com a una de les màximes favorites per adjudicar-se el títol de la categoria F40 en una present temporada impecable i marcada per els excel·lents resultats. En aquesta ocasió, Toni M. Vanrell i Albert Cano també varen acudir a la cursa per escoltar a la triatleta i sense dubte la seva presència va ser important. En una triple sortida, federats primer, seguides de les fèmines i en darrer terme dels no federats, com era d’esperar Bauzà va sofrir a la secció de natació. Va marcar el 227 millor temps i sortia de l’aigua a més d’un minut de la primera classificada de la categoria. Així doncs, seria necessària una remontada per lluitar pel ceptre autonòmic. Pel que fa a la resta d’atletes, el més ràpid al l’element líquid va ser Albert Cano, 167 absolut amb un temps de 15:43, mentre que Toni M. Vanrell va finalitzar a la posició 269.

Ja a la bicicleta, Rosa Bauzà va superar ràpidament a molts rivals per a rematar el seu triomf a la cursa a peu acompanyada a les dues seccions per l’escuder Toni M. Vanrell. La triatleta va aturar el rellotge amb un temps de  1:29:15. El millor trialeta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va ser un sensacional Albert Cano amb un temps de 1:23:20 i el 82è lloc de la categoria M30, seguit per Toni M. Vanrell amb un registre de 1:27:15. En definitiva, una memorable jornada de competició que ens deixa el primer Campionat de Balears a la història del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

la foto

You may also like...

1 Response

1. 25 de juny de 2015

[…] relació amb l’entitat, quan Rosa Bauçà, absent en aquesta ocasió, va proclamar-se Campiona de balears en una jornada històrica pel Club Ciclista Lloret de […]