Rosa Bauzà culmina un inolvidable juny amb el títol autònomic

Sense dubte hi haurà un abans i un després a la història de la secció de competició del Club Ciclista Lloret de Vistalegre després del passat mes de juny. El motius en són la participació en més d’una dotzena de proves de diferents disciplines i els excel·lents resultats aconseguits per els nostres atletes i ciclistes. Aquí en teniu un petit recull:

01/06, CRI del Trofeu Pla de Mallorca: TOP-10 de Montserrat Mateu a la CRI del XXIX Trofeu Pla de Mallorca. El líder del Club Ciclista Lloret de Vistalegre demostra les seves excepcionals condicions d’especialista i aconsegueix un lloc destacat entre els millors.

02/06, IronTri Mallorca: Podi de Rosa Bauzà al IronTriMallorca. En el seu debut a la distància olímpica, la triatleta puja al podi en una de les curses de més prestigi del calendari illenc.

02/06, COPA d’Espanya de XCO: Debut Kamal El Hihioui a la COPA d’Espanya de XCO. El biker menorquí signa un prometedor debut a la èlit, amb una vintena posició absoluta i sisena posició a SUB-23 a Valladolid, en l’única prova internacional de la cita.

08/06, Volta Cerdanya Trail: Èpica lloritana a la Volta Cerdanya d’Ultrafons. Toni M. Vanrell, Miquel Estela i Joan Candel (aquest darrer integrat a l’estructura de l’equip) finalitzen aquesta cursa de Trail de llarga distància en unes condicions climatològiques duríssimes.

16/06, Trofeu Pla de Mallorca: Montserrat Mateu finalitza la general del XXIX Trofeu Pla dintre del TOP-10. El  Màster 30 acaba la volta per etapes més prestigiosa a la novena posició absoluta i quart millor de la seva categoria. El millor resultat de la història per un ciclista nascut a Lloret de Vistalegre i del Club Ciclista Lloret de Vistalegre.

23/06, Crono Cas Secretari: Toni M. Vanrell destaca a la Crono Cas Secretari. En la seva primera temporada completa com atleta de muntanya, Toni M. Vanrell aconsegueix una meritòria vintena plaça a la Crono Cas Secretari a Alaró, prova vàlida pel Campionat de Balears de Muntanya.

28/06, Trofeu Vila de Sineu: Victòria de Montserrat Mateu a la categoria Màster 30 a la primera cita del Trofeu Vila de Sineu. El ciclista llorità suma un nou triomf en el debut de la secció de ciclisme a la pista. Excepcional cursa també del Sènior Jaume M. Pastor, novè absolut i segon de la seva categoria.

30/06, Campionat de Balears de Triatló Sprint: Rosa Bauzà es proclama Campiona de Balears de Triatló Sprint. La triatleta confirma els pronòstics i aconsegueix el títol autonòmic de F40 en una sensacional remuntada.

juny

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *