La secció de triatló repeteix entre les millors al Triatló Internacional de Portocolom

1800215_749053981801657_3969168809065223541_n

La parella de triatletes del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va signar una vegada més un destacat resultat al prestigiós Triatló Internacional de Portocolom. La lloritana va pujar al podi a la categoria V1F, mentre que la porrerenca va finalitzar a la sisena posició a la mateixa categoria.

Rosa Bauzà va finalitzar el triatló a la posició 198 absoluta després de signar un temps de 2:28:07, prop de 8 minuts millor que el registre de 2013. La lloritana però va patir més del desitjat al primer tram de natació i va haver de remuntar en el segment de bicicleta, amb ascensió al Puig de Sant Salvador inclosa, i en els darrers cinc quilòmetres de cursa a peu. Per la seva banda, Agnès Oliver va creuar la línea d’arribada a la plaça 283 després d’aturar el rellotge en un temps de 2:48:37. Com Bauzà, la triatleta natural de Porreres també va remuntar nombroses posicions en el tram final de la cursa. En definitiva, un nou sensacional resultat per a la parella!