Rosa Bauzà acaricia la victòria al III Aquatló de s’Illot

Rosa Bauzà segueix col·leccionant podis. La triatleta del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va acariciar ahir el triomf a la categora femenina del III Aquatló de s’Illot després de finalitzar la cursa amb un temps de 42:08 (57 plaça entre tots els competidors), a només cinc segons de la millor fèmina, Patricia Lladó del BCN Triatlón. Bauzà va mostrar una vegada més que dia a dia millora en el que fins ara era la seu taló d’aquil·les, la natació. La Campiona de Balears de Triatló Sprint va evidenciar que l’esforç i el sacrifi fet durant els darrers mesos tenen premi amb una 56 posició absoluta en el segment aquàtic, impensable fins fa ben poc temps. Sense dubte, unes sensacions inmillorables de cara al proper repte de la triatleta lloritana, les Wild Wolf Triathlon Series by Polar que aterren a Mallorca el 8 de setembre.