El Club Ciclista Lloret de Vistalegre gaudeix de l’espectacularitat de la Mallorca 312

eee

Joan Font, Alfonso Rodríguez i Martí Jaume varen entrar el passat dissabte a la història del Club Ciclista Lloret de Vistalegre després de ser els tres primers socis en completar la dura, prestigiosa i popular Mallorca 312. El sènior asturià en la versió 312, com un dels principals protagonistes en creuar l’arribada en el grup més ràpid que ha participat mai a la cita, mentre que Jaume i Font realitzaren la versió 167. En els dos casos, una mostra de la passió per la bicicleta i els reptes com són finalitzar un odissea com aquesta d’enorme exigència.

Puntuals a la cita a les set del matí, el trident del Club Ciclista Lloret de Vistalegre va iniciar una aventura de més de nou hores acompanyats de 1947 participats més i animats pel president Montserrat Mateu i el director esportiu Guillem Pastor, qui varen mostrar així el seu suport. A l’ascensió al Coll de Femenia va formar-se un grup capdavanter d’enorme nivell, amb Joan Carles Riutort, David Muntaner, Toni Tauler, Albert Torres… i Alfons Rodríguez del Club Ciclista Lloret de Vistalegre. A prop de 30 minuts després i a un ritme més pausat també coronaren Font i Jaume, aquest darrer a l’estil Sagan. A l’avituallament de Valldemossa, els grup dels més avançats va dividir-se entre els de la 167 i el de la 312. Rodríguez va quedar-se en grup uns dotze escollits en més de 200 quilòmetres encara per davant.

Finalment, Rodríguez, malgrat un incident a pocs metres de l’arribada, va completar la Mallorca 312 a l’onzena posició després de marcar un sensacional temps de 09:08:57, el més ràpid de la història d’aquesta cita, mentre que la versió 167 Joan Font va marcar un registre de 06:27:37 i Martí Jaume de 6:39:13. Excepcional!

Balcar Binissalem i Berganti Bikes a la Mallorca 312

La Mallorca 312 també va tenir la presència de dos patrocinadors de l’entitat durant aquesta temporada, Berganti Bikes i Balcar Binissalem. El primer amb vàries bicicletes i altres complements de lloguer per a estrangers que participaren a la marxa, mentre que Dani Martínez de Balcar Binissalem també va participar i completar la marxa en la versió 167 amb un temps de 6:52:52.

Sense sort al Trofeu S’Olivaret

Ja el diumenge, la secció de competició va disputar la primera edició del Trofeu s’Olivaret. La sort no va acompanyar a la cursa disputada a Alaró. Primer Lorenzo Crespí va patir una averia mecànica en un moment clau de la carrera i va quedar-se tallat sense possibilitat de retornar al pilot principal. En el tram final, Escribano va abandonar per molèsties, en una cursa marcada per la duresa que només finalitzaren poc més de 20 dels 70 inscrits.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *